Serveis Online

El Disseny Web i el Disseny Gràfic son les nostres especialitats, però no pretenem només ser creatius i tècnics deixant exposats als nostres clients en tot un seguit de serveis que deriven del que sabem fer. Per tant utilitzem els nostres partners de confiança, o nosaltres mateixos en molts casos, per garantir que el procés acaba tal i com ha començat. Sempre procurem vetllar pel client i el seu projecte assessorant-lo amb la màxima professionalitat.

POSICIONAMENT WEB

Programem el codi de cada Web 2.0 d'acord amb cada cercador: Google, Bing, etc. A la vegada que també inserim les paraules clau i descripcions més adequades pq les pagines s'indexin amb més facilitat.

Treballem amb partners que ens ajuden a crear campanyes de publicitat d'Adwords i calcular el cost per campanya més adequat a cada client. El resultat d'aquest esforç es tradueix en més visites i més comandes.

google-adwords 
DOMINIS I ALLOTJAMENTS

A Imagium creiem que la feina del client està en centrar-se en el seu mercat d'actuació i no preocupar-se de temes que poden semblar fàcils i sense importància però que son més importants del que semblen. Dit d'una altra manera: a qui confiem l'allotjament i el domini del nostre web no pot ser qualsevol proveïdor que escollim per la xarxa i que ens sembli atractiu, per exemple, només per preu. Des de Imagium gestionem tota la contractació en els millors servidors estalviant-li al client tot el maldecap que suposa. S'ha convertit en una de les nostres feines diàries i ens ha fet coneixedors de les millors eines que hi ha a la xarxa per començar a construïr un bon web.

dominis 
GESTORS DE CONTINGUTS

Els gestors de continguts (CMS) han revolucionat les xarxes en els últims temps. Per fi han aparegut eines per crear pàgines sense haver de tenir uns coneixements de programació elevats. Això no vol dir que crear una pàgina sigui un obrir i tancar d'ulls, ni molt menys, però si que facilita certes tasques, sobretot el manteniment per part del client. Des de Imagium tot això ens ha semblat molt atractiu i ens hem llençat a descobrir aquest món que està en constant evolució cada dia. El resultat del nostres disseny i creativitat barrejat amb la facilitat de gestió del vostre web és un producte molt flexible i actualitzable sempre que el client vulgui.

cms 
NEWSLETTERS

L'enviament de Newsletters cada cop és més popular a la xarxa. Però també pot resultar incòmode rebre publicitat o recordatoris si no es treballa correctament. Des de Imagium et creem i confeccionem els teus propis Newsletters o et facilitem les eines i et documentem perquè sàpigues com gestionar-les. L'efecte de professionalitat i el contacte continuat amb els teus clients farà que et tinguin present alhora de decidir per qui triar.

newsletter 
INTRANET

Creem la teva pròpia Intranet per comunicar-te de forma privada amb la xarxa interna de la teva empresa, clients i proveïdors. Podràs intercanviar documents de forma segura mitjançant connexions segures SSL que nosaltres mateixos gestionem en el propi allotjament. Sense aplicacions complexes i tot gestionat online des del teu propi gestor de continguts. 

intranet 

Copyright© 2014 - 2021 Imagium Comunicació  |  Designed by Imagium Imagium

Facebook   Facebook   Google Plus   Linkedin   Pinterest   RSS