Política de privacitat

Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) comporta els aspectes següents:

Per tot això, el tractament troba la base legal en el teu consentiment en clicar sobre «Accepto la política de privacitat i vull seguir rebent informació.» i, per tant, acceptes que la recollida de les teves dades tingui les finalitats següents:

COMPRES
Gestionar les comandes que facis a través de la nostra botiga online. La informació facilitada i el resultat del seu tractament tindran com a destinataris, a més del responsable del fitxer, l’empresa de transport encarregada de fer-te arribar la comanda.

CONTACTE
Quan et poses en contacte amb nosaltres, recollim informació personal, com ara la relativa a la teva comanda i l’historial de contacte per poder gestionar les consultes i donar-te una resposta adequada.

La recollida de dades únicament tindrà com a finalitat gestionar les consultes sol·licitades a través del formulari de consultes.

REGISTRE EN LA NEWSLETTER
En crear un compte de client, registrem la teva adreça d’email amb la finalitat d’enviar-te comunicacions de màrqueting sobre els productes de Imagium Comunicació Visual, ofertes especials i novetats relacionades amb aquesta pàgina web o amb la marca en general, així com felicitacions en diades especials.

Aquestes dades s’utilitzaran amb caràcter comercial i també amb finalitats estadístiques, però en cap cas amb objectius diferents dels descrits.

La informació facilitada i el resultat del seu tractament tindran com a destinataris, a més del responsable del fitxer, a empreses especialitzades en el sector de la publicitat.