Empresa

Imagium som una empresa de comunicació gràfica i visual procedents del ram del Disseny Gràfic i les Arts Gràfiques, amb una experiència dins els sector de més de 20 anys. Amb el pas del temps i les noves tecnologies hem estat capaços de transformar la nostra empresa i adaptar el nostre disseny i creativitat a les pantalles i dispositius.

 

Avui dia la nostra tasca principal consisteix en la construcció de llocs web, corporatius, institucionals, de venda online, i a la vegada que seguim oferint els serveis gràfics de sempre.

 

La forta demanda de desenvolupament web dins el nostre sector ens ha obligat a actualitzar-nos contínuament, formant-nos i fent-nos coneixedors de les noves tecnologies. Així doncs avui gaudim d’un equip professional capaç d’afrontar qualsevol projecte gràfic i online que aparegui.

 

Estem en estreta relació amb partners que multipliquen les nostres possibilitats i nosaltres a ells. D’aquesta manera donem principi i final a totes les tasques sense que el client es senti perdut en cap moment. Oferim un assessorament continuat a tots els clients des de l’inici de la feina.

 

 

Equip i Partners

 

Disseny Gràfic

Àlex
Araceli
Iolanda
Sílvia


Disseny Web i Serveis online

Cesc
Javi
José Antonio

Andrés

 

Social-Media

Humberto


Comercial, Costos i Acabats

Alfred


Administració i finances

Eva

 

Mantenim una estreta xarxa de col·laboració amb partners de confiança que ens ajuden a arribar sempre al nostre objectiu.

gotes

Copyright© 2014 - 2021 Imagium Comunicació  |  Designed by Imagium Imagium

Facebook   Facebook   Google Plus   Linkedin   Pinterest   RSS