Disseny Web

Avui dia molt clients prefereixen destinar els seus esforços a millorar el seu web abans que destinar-los a qualsevol altre tipus de publicitat. A Imagium som conscients d’això i el món web és per a nosaltres un repte de millora i actualització diària. És una tasca que ens prenem molt seriosament, amb rigor, amb constància, proposant noves idees atractives i adaptades al client per transmetre el missatge que ell desitja.

WEB CORPORATIU

Per Imagium crear un Web Corporatiu sempre és un repte. No n'hi ha prou en fer un web elegant, sinó que cal crear un producte que vagi d'acord amb les pautes corporatives del client. Una marca, una tipografia, uns cromatismes adequats, tot s'ha de tenir en compte perquè l'acabat final assoleixi l'objectiu, que en cada cas anirà destinat a un tipus diferent d'usuari.

web-corporatiu 
BOTIGUES ONLINE

e-commerce, botigues online o botigues virtuals, no hi ha res més còmode que comprar des de casa, des del portàtil o tauleta, a través d'un portal que t'ho ofereix tot d'una manera còmode i senzilla.

A Imagium ens encarreguem de satisfer aquestes necessitats dels clients.

Mitjançant el coneixement que hem adquirit en CMS som capaços de crear botigues online amb múltiples capacitats de gestió per part del client. Els mateixos clients poden gestionar la seva botiga, ofertes i productes destacats de forma que l'usuari pugui accedir cada dia a una botiga viva i plena de novetats.

botiga-online 
MICROSITES I LANDING PAGES

La Microsite o Landing Page és una pàgina que es crea per promocionar un producte. Ha de ser una pàgina molt directa, concisa, amb el contingut just, que es visualitzi pràcticament sense fer scroll, jerarquitzada. A Imagium treballem aquest tipus de producte juntament amb els nostres Partners d'Adwords i aconsseguim promocionar productes i clients en pocs mesos. El disseny juntament amb el poder de l'anunci online avui dia estan transformant el mercat d'arreu.

landing-page 
CATÀLEG WEB

El Catàleg web és una forma pràctica que el client mostri tots els seus productes durant tot l'any i de forma actualitzada. Mitjançant un gestor de continguts ell mateix pot anar mantenint el portal i mostrar-lo a tots els usuaris de forma actualitzada.

cataleg-web 
MANTENIMENT WEB

Hi ha casos en que el client, per diversos motius, no pot fer-se càrrec del propi web. I és lògic, a vegades son canvis ràpids i senzills, però altres vegades son més lesnts i laboriosos. En aquests casos oferim manteniment web adaptat a cada cas. El més important és que un web no es vegi mai desactualitzat.

manteniment-web 
DISSENY RESPONSIVE

Amb l'aparició d'Smartphones i Tauletes ens hem hagut de posar al dia programant els portals pq tinguin un aspecte adequat a cada dispositiu. Això ens representa més feina, ja que ens implica a programar les templates amb un disseny "responsive". A vegades aquestes tasques son difícils d'explicar al client ja que tots donem per suposat que això ja ha de ser així sense tenir en compte el reciclatge, formació i hores de treball que invertim al darrera per oferir sempre un producte actual.

responsive 

Copyright© 2014 - 2023 Imagium Comunicació  |  Designed by Imagium Imagium

Facebook   Facebook   Google Plus   Linkedin   Pinterest   RSS